tiistai 12. joulukuuta 2017

VIESTINVIEJÄ


Ilosanomalla on monta viestinviejää, ja viestinviejillä monta tapaa viedä viestiä. Kolmantena adventtisunnuntaina Pappilan joulun ohjelmassa on puuron, pipareiden ja glögin jälkeen Pekka Laukkarinen trion Joulun tähti -konsertti klo 12. Konsertin jälkeen on toimintapisteitä eri puolilla Pappilaa mm. piparkakkujen koristelua ja joulun perinneleikkejä.

Mutta mikäs heebo tämä Laukkarinen oikein on? Jos on jotenkin tutun näköinen, niin ei ihme, Pekka tekee musiikin lisäksi tv-töitä.

Näin hänestä kerrotaan verkkosivuilla:

Pekka on muusikko (erityisesti gospel- ja lastenmusiikki), tv-juontaja (mm. MTV Juniori), Nuorten hyväksi -kampanjan lähettiläs (MTV / Tukikummit ry) ja yksi Suomen eniten konsertoivista artisteista.

Uransa Pekka aloitti kilpatanssin parissa, mutta jo nuorena musiikin tekeminen vei voiton tanssista. Tanssitausta näkyy lavalla energisenä liikunnallisuutena. Pekan konsertit ovat hyväntuulisia hetkiä, joissa yhdistyvät puhuttelevat laulut, taidokkaat sovitukset ja Pekan persoonan tuoma huumori ja hauskuus.

Että tällaista viestinviejää on mahdollisuus päästä kuuntelemaan sunnuntaina 17.12.2017 hetikohta kirkonmenojen jälkeen.

 


Anu Heiskanen, tiedottaja

Toivotaan kovasti, että hurjan paljon keikkaileva Pekka Laukkarinen saa jouluna huilattua ja ladattua pattereita seuraavia konsertteja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti